Під колесами іномарки міліціонера загинув житель Тернопілля

Опубліковано:
4 Січня, 2015 о 15:00

Експерт Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС здійснив наїзд на пішохода в с.Новостав Шумського району. ДТП сталося 3 січня, близько 18 години.

 



 

48-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat» не помітив людини, котра йшла по неосвітленій ділянці дороги, внаслідок чого допустив наїзд. Від отриманих травм 54-річний житель Кременця, який рухався по проїзній частині дороги,  помер на місці пригоди.

 

У секторі зв’язків з громадськістю та ЗМІ УМВСУ в Тернопільській області повідомляють, що на момент ДТП міліціонер перебував поза службою. Експертиза також показала, що водій був тверезий.

– Аби більш об’єктивно розслідувати дану справу, оглядом місця події та слідчими діями зайнялися співробітники прокуратури, – розповідають в обласній міліції. – Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть).

 

Досудове розслідування триває.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДТП, #наїзд, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: