Під час вистави у Білобожницькій громаді, зібрали кошти на гернератор для ЗСУ

Опубліковано:
3 Вересня, 2024 о 15:12

Жителі Білобожницької громади, які мандрують з виставою «Дячиха» на підтримку ЗСУ, за виручені кошти придбали генератор. Його передали воїнам.

Учасники драматичного гуртка Білобожниці зібрали 27 372 гривень під час вистава відбувалася у селі Джуринська Слобідка 15 серпня.



«З цих коштів 26 000 гривень витратили на закупівлю інверторного генератора MaXpeedingRods MXR3500, який вже отримав військовослужбовець із села Джуринська Слобідка Микола ПРОКОПІВ. Зараз він захищає нашу країну на Донецькому напрямку. Генератор забезпечує не лише живлення великої побутової техніки та електроінструментів, а й служить резервним генератором у випадку збою електроенергії. Хай зарядний пристрій справно послужить нашим захисникам. Решту зібраних коштів буде додано до подальших закупівель на потреби наших воїнів. Дякуємо всім хто долучається до благодійної місії! Продовжуємо в тому ж дусі задля нашої спільної перемоги! Очікуйте виставу на підтримку ЗСУ у своєму селі», – йдеться на сторінці Білобожниьцької громади в соцмережі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #білобожниця, #вистава, #генератор, #зсу, #кошти
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: