Піар наше все, або "Останній з брехунів" Тернополя…

Опубліковано:
10 Серпня, 2015 о 16:44

У гірських районах Італії здавна побутує традиція, згідно з якою чоловіки напередодні Різдва – 25 грудня – б’ють своїх дружин, щоб ті не зраджували їх в наступному році. Кажуть, що і серед осіб ромської національності (циганів) існує звичка, коли батько б’є своє чадо заздалегідь на випадок, якщо в майбутньому це чадо може за щось провинитися.

 



Схоже, ту саму превентивну лінію гне і тернопільський міський голова Сергій Надал, який все робить наперед: спочатку на словах, а потім, якщо вдасться, доробляє на ділі. Ну, а що поробиш, якщо на носі – вибори. Треба ж якось викручуватися.

 

Екстрім-парк ще не готовий? Нічого: на бігбордах Надала він вже працює заздалегідь. Про парк здоров’я ви ще не чули? Зате в передвиборчій уяві мера вже все готово.

 

І головне, як усе талановито і до дрібниць продумано: вкрасти 20 га міських парків, а на кількох сотих зробити «шоу для людей». Мовляв, бачите, як я піклуюся про громаду міста: тут вам парк, а тут фонтанчик. А 20 гектарів… Ну нащо вам аж стільки?

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надал знову піддався тиску. Вибори?

 

Пригадую, як у минулі роки міський голова у газеті міської ради звітував про вже готові дитячі майданчики. То пусте, що деякі з цих майданчиків з’являлися тільки через тиждень-другий, а деяких й узагалі не було, головне – вчасно пропіаритися.

 

Воістину в дусі Геббельса.

 

От тільки «український націоналіст» Надал чомусь забуває про українську поговірку про «не кажи «гоп», поки не перескочиш». Адже такими брехливими прийомчиками можна і до виборів не доскокнути…

 

P. S. …і це ще мовчимо про знищенний парк “Воскресіння”, який закладав покійний один з кращих промоутерів нашого міста на світовій арені американець Джон Звожек в урочищі по лівий бік від вулиці Тарнавсього. Тепер там “парк” успішно забудовують гаражами…

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: