Перший заступник голови облради Володимир Болєщук нагородив спортсменів та тренерів Тернопільщини

Опубліковано:
15 Вересня, 2024 о 11:11

Фізична культура та спорт відіграють важливу роль в житті кожної людини. Прививати любов до спорту та фізкультури варто з самого дитинства. Фізичне виховання – це здоров’я нації! Люди з високою працездатністю, гарним самопочуттям, впевненістю в собі формують кістяк сучасного суспільства, стають його рушійною силою, сприяють розвитку та вдосконаленню.

Напередодні Дня фізичної культури і спорту перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук нагородив спортсменів та тренерів Тернопільщини.



«Спорт загартовує характер, формує сильну волю та дух, об’єднує, надихає. Ми вдячні всім представникам спортивної родини, які у лавах Збройних Сил України стали на захист незалежності та територіальної цілісності України. Схиляємо голови перед тими спортсменами, тренерами і представниками закладів фізичної культури, які віддали на війні найдорожче – власне життя, – сказав Володимир Болєщук. – В умовах повномасштабного російського вторгнення ми не маємо права забувати про спорт і фізичне виховання, адже лише здорова та міцна нація може протистояти агресору, а після завершення війни – відбудовувати Україну».

Тернопільська обласна рада надає всебічну підтримку спортивним закладам та установам, постійно працює над покращенням матеріально-технічної бази, умов навчання і тренування.

«Ми пишаємося спортсменами, які є вихованцями обласних спортивних закладів і своїми визначними досягненнями прославили на весь світ Тернопільщину та Україну. Бажаю усім спортсменам і їх наставникам міцного здоров’я, наполегливості у досягненні мети, високих спортивних здобутків, а ще – непохитної віри в себе та нашу Україну. Разом переможемо!» – наголосив Володимир Болєщук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: ТОР
Теги: #володимир болєщук, #день фізкультури і спорту, #нагородження, #тернопільська обласна рада
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: