Першими, хто здався в промерську більшість виявилися… порошенківці?

Опубліковано:
4 Листопада, 2015 о 21:53

В міській раді можуть обєднатися в “ширку”.

Незважаючи на те, що свободівці на чолі зі своїм лідером Олегом Тягнибоком активно критикують Президента Порошенка, в Тернополі ситуація діаметрально протилежна.



Першими, хто здався в промерську більшість виявилися…. порошенківці.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пастух, Заставний, Юрик та Побер – всі сприяли перемозі Надала?

Віктор Шумада, якого ще 5 років тому Сергій Надал піддавав кримінальному гонінню, тепер може бути висунутий тим же міським головою на посаду секретаря ради.

Крім того, порошенківці в особі голови ОДА та близького друга Шумади Степана Барни можуть взяти на себе зобовязання не підігрувати в обласній раді свободівцю Олегу Сиротюку, з яким у Сергія Надала затяжний конфлікт.

Джерела в міській раді стверджують, що представники БПП “Солідарність” виторговують собі ще низку посад: як для тих, хто став депутатом, так і для тих, хто залишився поза новою міською радою.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Тарас Пастух не став Дартом Вейдером?

Якщо до свободівських 13 депутатів додати 7 від президентської партії, а також 3 радикалів, то більшість готова. Такі фракції, як “Батьківщина” та “Народний контроль” можуть примкнути до неї вже з позиції тиску з боку сильніших – щоб хоч якость долучитися до владного пирога.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка фракція в міськраді отримає “золоту” акцію на створення більшості?

Класично опозиційними можуть залишитися “Самопоміч” та “Громадянська позиція”, які мають особисті образи на міського голову.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: