Перші офіційні дані вже оприлюднила Центральна виборча комісія

Опубліковано:
27 Жовтня, 2015 о 17:23

В Україні підраховують результати виборів. Перші офіційні дані вже оприлюднила Центральна виборча комісія.

 



Тернопільщина – у лідерах. Тут, за даними ЦВК явка виборців склала 56,5%, що є найвищим показником в Україні. У трійці лідерів також Львівська та Волинська області. Найменшактивними були мешканці Донеччини та Луганщини. На дільниці прийшли трохи більше 30% виборців.

 

Центральна виборча комісія вже оприлюднила перші результати місцевих виборів. Обрані 40 голів сільських рад Вінницької, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Полтавської, Сумської, Харківської та Чернівецької областей. При цьому найбільше серед обраних самовисуванців – 31%, на другому місці – представники “Блоку Петра Порошенка “Солідарність” – 8%, ще 1% отримала партія “Відродження”. Також, за даними ЦВК, наразі обраний 491 депутат сільських рад.

 

2

3

 

У Тернополі за результатами опрацювання понад половини протоколів на виборах міського голови перемагає чинний очільник міста Сергій Надал. Тернопіль – одне із міст, де вибори, за результатами екзит-полів та експертів, закінчаться у першому турі.

4

 

Серед таких міст також Харків, де перемагає чинний міський голова Генадій Кернес та Вінниця, де перемогу в першому турі здобув виконуючий обов’язки міського голови Сергій Моргунов.

5

6

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: