Переваги китайського флагману OPPO Find X7 з 5.5G

Опубліковано:
11 Квітня, 2024 о 17:35

На початку січня 2024 року, китайська компанія OPPO презентувала нову лінію флагманів Find X7. Спочатку, ці смартфони були доступними лише для внутрішнього ринку, але наразі вони є навіть в Україні. Також, відповідні гаджети мають сучасне залізо, потужну камеру та підтримку таких стандартів, як 5GA (він вказується на коробці). А, завдяки батареї, що має 5 000 мАг, телефон дозволяє запускати, наприклад казино Ельдорадо для багатогодинних сесій на безкоштовних ігрових консолях.

Головні відмінності Find X7



Якщо людині потрібен пристрій для якісного фільмування контенту або його яскравого відтворення, новий OPPO підійде для цих цілей. Find X7 має гарний дизайн та дуже гарно вміщується на руці. Тож, флагман китайського виробництва має:

  • Вагу 202 грами та ОЛЕД-дисплей 6.78 дюймів з тонкими рамками;
  • Кольори: сірий, блакитний, чорний та Smokey Purple;
  • Гарний процесор Dimensity 9300 на 8 ядер, а також максимальні показники пам’яті: “оперативка” до 16 Гб, вбудована до 1Тб;
  • Оперційку Андроїд 14 з оболонкою ColorOS 14.

Щодо камер, основний датчик новинки має 50 Мп, а фронтальний – 32 Мп. Обидва підтримують зйомку контенту у форматах 4K, 1080P і 720P. При цьому, акумулятор можливо зарядити за допомогою швидкої зарядки 100 Вт протягом 26 хвилин.

Що відомо про стандарт 5GA у Find X7

Перед показом нової лінії від Оппо, Китай заявив про впровадження нового стандарту зв’язку 5G-Advanced. І, як виявилося, Find X7 від OPPO є першим смартфоном, який його підтримує. У мережі, навіть є тизер, який стверджує про це.

Щобільше, за словами представника розробників, Піта Лау, відповідна  інформація про 5GA присутня на екрані гаджета. Даний варіант є більш швидким, ніж звичайний 5G. Як стверджує оператор China Mobile, стандарт здатен завантажувати дані зі швидкістю до 10 Гбіт/сек.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #OPPO, #смартфон
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: