Перестало битися серце відважного воїна з Борщівщини

Опубліковано:
26 Травня, 2024 о 11:43
Ігор Чуйко
Ігор Чуйко.

Несправедлива, страшна кровопролитна війна продовжу свої криваві жнива. Щодня від ворожих обстрілів, важких поранень гинуть найкращі сини і доньки країни. Згорьована Тернопільщина щодня прощається із воїном, який мав би працювати та розбудовувати країну.

Вкотре трагічна звістка прийшла в Борщівську громаду. 25 травня внаслідок отриманих поранень помер військовослужбовець Збройних сил України, житель села Глибочок, старшина Ігор Чуйко, 21.02.1971 р.н.



Ігор Чуйко захищав Україну в лавах Збройних сил України з 2014 року. Мав статус учасника бойових дій. Під час служби в районах бойових дій отримав важкі поранення, у зв’язку із чим був звільнений зі Збройних сил України.

З початком повномасштабного вторгнення, як вірний син України одним із перших добровольцем з’явився в ТЦК і знову був мобілізований до лав Збройних сил України. Зі зброєю в руках 2 роки боровся в московськими окупантами і знову отримав важкі поранення. Після тривалого лікування був звільнений з військової служби і отримав статус ветерана війни.

25 травня після важкої хвороби перестало битись серце відважного воїна, вірного сина українського народу Ігоря ЧУЙКА.

Чин похорону воїна Ігоря Чуйка відбудеться 26 травня о 15.00 год. в селі Глибочок.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #борщів, #воїн, #захисник, #Ігор Чуйко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Василь Тракало
09:43, 6 Червня, 2024

До професійного свята. Інтерв’ю з головою Тернопільської обласної організації НСЖУ Василем Тракалом

Блоги

ТОП новини тернопільщини: