Переможець «Голосу країни. Діти» Роман Сасанчин зняв перший кліп (Відео)

Опубліковано:
15 Жовтня, 2015 о 21:53

Відео знято на пісню “Мамина зірка”, яку Ромчику презентувала його зірковий тренер Тіна Кароль. Музику до пісні написала сама співачка, слова – Михайло Бровченко. В цьому ж творчому союзі Тіна вже написала раніше дитячий гімн країни “Україна – це ти”.

 



У кліпі хлопчик їде на велосипеді і дивиться в небо, де видніє «мамина» зірка. Зйомки відбулися на початку осені рідному селі Ромчика Садки заліщицького району, а також природні ландшафти Київської області. Режисером відео виступив Максим Делієргієв. У соціальних мережах вже назвали “Мамину зірку” піснею-присвятою усім матерям України.

 

Пригадуємо, як історія Ромчика вразила всю Україну.  Цілеспрямованість, віра і працьовитість дали свої плоди – хлопчик потрапив у команду Тіни Кароль, а потім став переможцем другого сезону. Зараз Ромчик продовжує навчання у Львівській музичній школі для обдарованих дітей при консерваторії, а також активно гастролює. Так, він виступив разом зі своїм тренером Тіною Кароль на її сольному концерті в рамках прем’єри музичної вистави “Я все ще люблю” у львівському Оперному театрі.

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: