Перекривають рух у центрі міста, бо одружується другий син ексмера Тернополя Андрій Заставний

Опубліковано:
13 Липня, 2024 о 12:47
Перекривають рух у центрі міста, бо одружується другий син ексмера Тернополя Андрій Заставний
Андрій Заставний. Фото Тернополяни

Стало відомо сайту “Тернополяни”, що 13 липня у Тернополі одружується другий син колишнього мера Тернополя Романа Заставного – Андрій Заставний. 

Андрію 28 років, а його обраницею стала 33-річна місцева модель Лариса Цетнар. Її дівочу вечірку Лариса разом із подругами відсвяткувала у червні в Парижі. Близьке оточення Заставних зазначає, що фотомодель Лариса Цетнар дуже подобається родині ексмера.



За інформацією “Тернополян”, святкування урочистостей відбудеться у центрі Тернополя на двох поверхах елітних ресторанів “На Небі” та “Янг”, що на вулиці Кульчицької. Виключно для гостей весілля у цей день цілодобово працюватиме ліфт, який зупинятиметься тільки на 5-му та 6-му поверхах, де й відбуватиметься святкування. У закладах працюватимуть генератори, що забезпечить постійне електропостачання на весіллі.

Крім того, для гостей весілля перекриють вулицю Кульчицької та в’їзд до УД “Перемоги”. Спеціалізовані машини будуть зволожувати асфальт на цій ділянці.

Весілля другого сина Романа Заставного, Андрія Заставного, та його обраниці Лариси Цетнар відбудеться у ресторанах мережі “Сім’я ресторанів “Файного міста”, які належать першому сину Романа Заставного – Петру. Урочистості розпочнуться після обіду, одразу після РАГСу та церкви.

Попередня кількість гостей невідома, так само як і список запрошених, але судячи з масштабів – два поверхи двох ресторанів – відвідувачів весілля буде багато.

Глава УГКЦ з єпископами вшанував пам’ять патріарха Йосифа Сліпого, відвідавши його рідний дім на Тернопільщині

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Тернополяни
Теги: #андрій заставний, #весілля
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: