Передріздвяні реколекції у Тернопільській духовній семінарії (ФОТО)

Опубліковано:
1 Січня, 2015 о 16:09

Християнське життя це мандрівка до Царства небесного. Щоб дане паломництво було успішне, кожному з нас потрібен час для духовного відпочинку, час для застанови і переосмислення свого життя, час для віднови духа.

 



DSC 1218

 

Саме таким періодом  є час реколекцій, коли кожен у тиші вслухається у голос Всевишнього і відповідає на нього. Саме такий  благодатний час мали можливість пережити брати-семінаристи на передріздв’яних реколекціях з 27 по29 листопада. Реколектант, владика Йосафат Говера, цікаво і доступно засівав слово Боже у серця усіх присутніх. Великий душпастирський досвід і житейська мудрість владики, робила його слово доступним та будуючим. Варто відмітити біблійний мотив повчань, адже чи не в кожній науці, до уваги братів були представлені уривки із Святого письма, які гармонійно поєднувалися із повчаннями на актуальні теми сучасності: покликання, багатства, управління дарами та інші. Неодноразово, реколектант звертався до апостольськогонавчання папи Франциска «Радість  Євангелії», де вселенський архієрей навчає християн 21 ст. як бути справжнім світлом для світу.

 

Дякуємо Господу за цей час віднови духу і сподіваємося, що у співпраці з Духом Животворящим, дане слово принесе добрі плоди. 

 

DSC 1224

DSC 1227

DSC 1230

DSC 1247

DSC 1249

DSC 1256

DSC 1268

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: