Пенсіонерка «нагріла» ПАТ «Тернопільгаз» на 15 тисяч гривень

Опубліковано:
18 Травня, 2015 о 07:50

66-річна мешканка села Жуків Бережанського району безкоштовно користувалася газом. Робітники газової служби у її господарстві знайшли не обліковану трубу, через яку газ потрапляв до помешкання. А коли підрахували збитки, виявили, що пенсіонерка «накачала» газу на 15 тисяч гривень. 

 



Сталося це у четвер, 14 травня. Працівники газової служби аварійно-відновлювальних робіт заміняли лічильника у будинку жінки. Коли демонтували апарат і перекрили газопостачання, помітили, що газ надходить й надалі. Взялися ретельно обстежувати все газове обладнання і виявили ще одну необліковану трубу, що була врізана у підземний газопровід. Крім того, що таке самочинство – незаконне, то ще й із грубим порушенням правил безпеки газопостачання, що могло привести до нещасного випадку.

 

Про правопорушеня повідомили міліцію. Відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 ККУ – крадіжка. Жінці оголосили підозру. Триває слідство.

 

Галина Кіт

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: