Партизани повідомили, що підстрелили терориста Моторолу

Опубліковано:
15 Березня, 2015 о 18:45

Терорист Моторола отримав кулю в груди в центрі тимчасово окупованого російсько-терористичними військами Донецька. Про це написав на своїй сторінці у “Фейсбуці” лідер партизанського загону “Тіні” Олександр Гладкий, передає Еспресо.TV, цитує новину Ukrainianwall.com

“10 березня в 18:20 на виході з будівлі банку в Донецьку по проспекту Миру 8, одним пострілом з будівлі навпроти з третього поверху, Моторола був поранений в груди, він був без бронежилета, його відразу оточили, тому не було можливості зробити контрольний” – написав Гладкий.



“Стріляли без оптики з дистанції понад 200 м. Інструмент (гвинтівка) залишений на місці, все одно трофейний. Колишній власник гвинтівки з “Витязя”  (спецназ ВВ РФ, зараз – частина 604-го Центру спецназ ВВ МВС РФ), зі скрученої шиєю в каналізаційному колекторі, “отсафаріл”, – додав партизан.

Самі партизани не впевнені, операція завершилася знищенням, або тільки пораненням терориста: “По основної мети – чекаємо”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #моторола, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підстрелили, #тернопіль, #тернопільські новини, #тіні, #українські партизани
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: