Партизани Донбасу заявляють про запровадження тотальної війни з окупантами

Опубліковано:
22 Березня, 2015 о 10:03

Люди, що підготували звернення до народу України, оголосили день першої річниці анесії Криму початком тотальної війни проти окупантів: на Донбасі, в Криму, на території РФ.

 



Патріоти України не беруться судити, наскільки звернення що поширюється у мережі наразі відповідає дійсності. Однак факт застосування проти російських підрозділів озброєного безпілотника 17 березня підтвердило російське командування.

 

Звернення  у своєму блозі поширив Анатолій Дубнов. Отже пряма мова:

 

«Сьогоднішні вибухи в усіх регіонах Донецьку (18 березня.-ПУ)  – це ми добровольчі батальйони і партизани, які не підкоряємося уряду України, але боремося проти російських окупантів почали визволення Донецьк від російських окупантів і внутрішній штурм Донецька. У нас є люди, засоби і зброя, якої навіть немає ні у російських окупантів, ні у ЗСУ. Наприклад озброєний американський безпілотник.

 

Ми вже цілий день в Донецьку ведемо бій! Ми звільнимо Донбас і Крим від російських окупантів і увійдемо скоро на Придністров’ї та на Росію, хоча у нас на Росії вже є підрозділи, які ведуть диверсії і теракти проти Росії! Смерть Росії і російським окупантам! Просимо Вас максимально поширити цю інформацію! Тримайте за Нас кулаки! Також просимо від Вас допомоги – якщо не сьогодні 18 березня коли вата святкує Анекс Криму – то коли! Вата у великому шоці, коли ми всі об’єднаний добровольчій опір російської окупації в свято вати 18 березня (Анекс Криму) почали визволення Донецька!

 

Та ми російських окупантів не беремо до полону, ми не уряд України, але зважилися саме в несподіваний для російських окупантів час на звільнення Донецька, трупарі російських окупантів валяються на вулицях Донецька на розтерзання собакам, адже ми забов’язані “сюсюкаться” з тими, хто нас окупував, поневолив і веде наш геноцид! Уряд України дійсно дотримується перемир’я, але ми не уряд, а добровольці і партизани.

 

Смерть російським окупантам! Це народне повстання проти російської окупації! Приєднуйтесь до Нас і просимо загальної допомоги!»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #донбас, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #партизани, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: