П’яний юнак за кермом збив трьох пішоходів

Опубліковано:
17 Листопада, 2014 о 10:06

У Сокальському районі 19-річний юнак збив на узбіччі трьох пішоходів. Автопригода трапилася цієї суботи, 15 листопада, близько 21.30 години біля села Сілець, повідомляє Galnet з посиланням на прес-служба управління ДАІ у Львівській області.




«За попередніми даними, водій автомобіля «Hyundai Matrix», 19-річний мешканець Соснівки, був за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Юнак не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та скоїв наїзд на трьох чоловіків, які йшли узбіччям у попутному напрямку», – мовиться в повідомленні.

У результаті ДТП пішоходи отримали тілесні ушкодження. Постраждалих було госпіталізовано до Червоноградської міської лікарні.

 

«В одного з пішоходів, 21-річного мешканця Сокальського району, – струс головного мозку та гематома. В іншого, – 40-річного чоловіка, – перелом ребер, забійна рана руки, а також травма голови. У третього пішохода, 50-літнього мешканця Червонограда, – медики діагностували перелом ноги та забій грудної клітки», – зазначають правоохоронці.

 

«Наразі триває розслідування. Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини цієї дорожньо-транспортної пригоди.  ДАІ закликає автомобілістів бути дисциплінованими та відповідальними, сумлінно дотримуватися Правил дорожнього руху, не сідати за кермо у нетверезому стані», – повідомляє прес-центр ДАІ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія, #алкоголь, #ДТП, #новини тернопільщини, #пішохід, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: