ОВК №167 у Чорткові “положила” на закони (ВІДЕО)

Опубліковано:
27 Жовтня, 2014 о 09:56

Окружна виборча комісія №167 місто Чортків, Тернопільської області не перевіряла комплектність документів та цілісність упаковки пакетів з виборчими документами.

 



Дільничні виборчі комісії доставляють документацію в запакованих пакетах або мішках обмотаних скотчем. Окружна виборча комісія лише оглядає загальний пакунок не відкриваючи його, та не з’ясовуючи чи всі пакети з виборчою документацією доставлені в окружну вибочу комісію чи не порушена цілісність упаковки.


Таким чином окружною виборчою комісією грубо порушено вимоги Закону України «Про вибори народних депутатів України», а саме положення визначені ч. 5 ст. 94 відповідно до вимог якої при прийнятті документів дільничної виборчої комісії окружна виборча комісія перевіряє комплектність документів та цілісність упаковки усіх пакетів з виборчими документами.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: