Ось як працює народний депутат від Тернопільщини

Опубліковано:
19 Березня, 2015 о 08:38

Народний депутат України від “Блоку Петра Порошенка” Ігор Побер відомий своїм спортивним захопленням – він займається боді-білдінгом.

Захоплення настільки полонило політика, що тренажерний зал став для нього сімейним бізнесом. Ним зараз керує дружина, яка активно рекламує послуги у “Pober gym”.



Знаходиться тренажерний зал сімї Поберів у підвальному приміщенні Палацу спорту на бульварі Данила Галицького, 2 в Тернополі. Це приміщення він отримав безкоштовно і виділене воно було … Тернопільській обласній Федерації культуризму України.

Як нагадують наші читачі, в рішенні сесії міської ради №5/34/13 від 30 квітня 2010 року сказано: “Надати Тернопільській обласній Федерації культуризму України в безоплатне користування нежитлове приміщення (підвальне) КП “Тернопільський Палац Спорту” загальною площею 395,3 кв.м за адресою бульвар Д.Галицького, 2”.

Навіщо Федерації майже 400 м.кв. та яким чином в приміщенні облаштовано тренажерний зал з платними послугами, сподіваємось, зацікавляться правоохоронці.

Нагадаємо, що бізнес Ігоря Побера активно допомагав регіоналам у передвиборчий період, пропонуючи знижки для членів громадської організації “Молоді регіони”, про що ТТ писав ще у 2012 році у статті Головний ударівець Тернопільщини Ігор Побер допомагає регіоналам підкуповувати виборців (фотодокази).

 

Додамо, що народний депутат України Ігор Побер відгукнувся на наш матеріал Народний депутат забрав власність тернополян для бізнесу своєї дружини? та виявив бажання його прокоментувати. 

 

«Будучи депутатом Тернопільської міської ради, я завжди добивався, щоби спортивним федераціям приміщення для занять надавалися безкоштовно. Прикро, але держава фінансує спорт по залишковому принципу. Єдиним «рятівним колом» є меценати, готові вкладати кошти в його розвиток. Так у рамках соціальної програми «Спортивну Україну будуємо разом», яку здійснює Фонд братів Кличків  та за сприяння обласної федерації боксу  було відремонтовано приміщення Палацу спорту та  закуплено  спортивний інвентар.  

 

А в приміщенні, яке надано для Тернопільської обласної федерації культуризму за кошти федерації створений тренажерний зал, в якому створена дитячо-юнацька спортивна школа. Тут безкоштовно займається 60 дітей віком від 13 до 17 років. І займаються успішно!  За три роки існування школи маємо 4 кандидатів  та  2 майстрів спорту з пауерліфтингу.

 

Що стосується правової діяльності, федерація культуризму без проблем надасть всі документи правоохоронним органам.

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #депутат, #ігор побер, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: