Олімпійські чемпіони в Парижі підтримали батальйон з Тернопільщини, розгорнувши прапор військових

Опубліковано:
6 Серпня, 2024 о 09:18
Олімпійські чемпіони в Парижі підтримали батальйон з Тернопільщини, розгорнувши прапор військових
Олімпійські чемпіони у Парижі розгорнули прапор військових. 105 окрема бригада територіальної оборони ЗСУ

Олімпійські чемпіони у Парижі підтримали бійців 82 окремого батальйону 105 окремої бригади територіальної оборони під час святкування тріумфу. Вони розгорнули стяг цього підрозділу.

Про це повідомили на сторінці бригади в соцмережі.



“Військовослужбовці батальйону з Тернопільщини виконують зараз бойові завдання на Харківському напрямку, для них надзвичайно приємно було побачити наших переможниць, які тримали стяг їхнього підрозділу. Ініціатором ідеї підбадьорити бойових побратимів став Юрій Стрєчний, відомий на псевдонім “Француз”, який зараз перебуває в Парижі. Юрій один з перших добровольців, який приєднався до лав ЗСУ на початку повномасштабного вторгнення, повернувшись з Франції, де проживав та працював. Проходив службу у 82 батальйоні 105 окремої бригади тероборони понад два роки”, — йдеться у повідомленні.

Прапор розгорнули спортсменка ЦСК ЗС України головний сержант Ярослава Магучіх, легкоатлетка старший лейтенант Ірина Геращенко та український метальник молота Михайло Кохан.

Спортсменка ЦСК ЗС України головний сержант Ярослава Магучіх (праворуч на фото) здобула “золото” Олімпійських ігор-2024 у Парижі. У фіналі змагань у секторі стрибків у висоту Ярослава Магучіх перемогла з результатом 2 метри. Ще одна наша легкоатлетка старший лейтенант Ірина Геращенко (ліворуч на фото) здобула бронзову нагороду (1,95 м). Для Геращенко це третя Олімпіада — у Ріо-2016 вона була десятою, а в Токіо-2020 зупинилися за крок до медалі, посівши четверте місце. У центрі на фото — український метальник молота Михайло Кохан, він здобув бронзову медаль на Олімпійських іграх 2024. У перших двох спробах українець метнув молот на 78.54 та 79.39 метрів відповідно. Третя спроба для Михайла видалась невдалою — він влучив у сітку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #олімпіада, #Прапор військових
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: