Олексій Філюк поділився рецептом домашнього сирника

Священник із Тернопільщини та активний блогер Олексій Філюк продовжує ділитися з підписниками кулінарними секретами. Цього разу він показав, як приготувати простий домашній сирник.

Відео з рецептом він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

За словами священника, страва не потребує особливих кулінарних навичок, а випікання займає близько години. Сирник готується на основі кисломолочного сиру та класичного розсипчастого тіста з какао.

У ролику він детально показав процес приготування — від замішування тіста до випікання. Зауважив, що сирник найкраще смакує, коли він ще теплий, а подати його можна як до сімейного чаювання, так і на святковий стіл.

Інгредієнти:

Для сирної начинки:

Готуємо тісто. Змішуємо борошно, какао, цукор та розпушувач. Перемішуємо. Додаємо яйця та розтоплений маргарин. Замішуємо тісто та ділимо на дві частини. Ставимо в морозильну камеру на 1 годину.

Спочатку готуємо начинку. Збиваємо в блендері всі інгредієнти, форму змащуємо маслом. Натираємо на велику терку один шматок тіста. Трошки розрівняти та викладаємо начинки. Зверху натираємо другий шматок.

Випікаємо в розігрітій духовці на 180°C приблизно 40 хв, якщо більший сирник, то 1 годину.

Відео вже зібрало активні перегляди та коментарі від підписників, які дякують священнику за щирість і прості кулінарні поради.

Останні новини: