Олег Удич: Знову повертаюся до практикуючої та активної журналістики

Опубліковано:
2 Квітня, 2016 о 09:31

Олег Удич відома в журналістських колах людина. Він знаний не лише неординарними методами роботи в прес-службах різних впливових державних установ, але і своїм позитивним ставленням до журналістської спільноти, бажанням об`єднати журналістів у різних проектах, намаганням робити життя журналістів активним, цікавим та веселим. З нагоди Дня сміху  декілька бліц-запитань саме до Олега – позитивного та завжди усміхненого.

 



– Не шкодуєш, що пішов з посади в обласній держадміністрації?

– Шкодую, що, можливо, не все втілив у життя з того, що задумав і що запланував. Але державна машина трішки неповоротка, тому дещо зміниться згодом – підвалини до змін закладені.

 

– Чим зараз вирішив зайнятися?

– Повертаюся до активної журналістики. Отримав пропозицію адмініструвати роботу доволі неординарного, але перспективного сайту «Терен» (teren.in.ua). Хороший колектив, сучасне бачення, чіткі цілі та способи їх досягення – все це надихає до праці. Планів багато, але це тільки додає азарту.

 

– Це нова для тебе галузь?

– Так. На жаль, з тенденціями в інтернет-журналістиці мало знайомий. Я є звичайним споживачем такого продукту, як швидка новина. Зараз свою роль грають блоги, соціальні мережі, тому сайти (і не тільки цей) повинні знайти своє місце. Конкуренція доволі висока, але тішить те, що конкурують за інформацію, а не люди між собою.

 

– Плануєш ще якось використовувати досвід державного службовця?

– Світ настільки швидко змінюється, що часом досвід перестає бути актуальним. Всі напрацювання хочу зреалізувати в колективі «Терену», але є і задумки для всієї журналістської спільноти Тернопілля. Головне, щоб поруч були ті, хто свої роки рахує кількостями пережитих з друзями пригод, а не якимись самим собі придуманими обмеженнями.

 

– Наснаги тобі в подальшій праці.

– Дякую. Спільні проекти з прес-клубом також обов`язково будуть (усміхається – авт.).

 

Розмовляла Анжела Кардинал

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: