Олег Царьов наживається на убитих терористах

Опубліковано:
18 Листопада, 2014 о 12:51

Політик  привласнює кошти, які  мали  б отримати родичі вбитих.

 



Кожен день існування проекту “Новоросія” коштує близько $20 мільйонів. Це  випливає з кошторису, який потрапив в руки журналістів, йдеться в сюжеті ТСН,  передають Патріоти України.

 

Документ передали для публікації люди з оточення екс-нардепа Олега Царьова. Саме ця особа отримує і розподіляє кошти. До того ж, робить це так, що залишає чимало незадоволених.

На двадцять одній сторінці викладено план знищення української держави. Дві третини займає кошторис запланованих заходів. Так звані “мирні мітинги” на сході України в них оцінені мінімум в $15 тисяч кожний. Це означає, що на одного учасника виділялося близько $75. Однак видавалося ледь 100-200 гривень.

 

“Цю суму просто дерибанили, в першу чергу, сам Царьов.  За ці гроші він продовжує будувати собі розкішне життя”, – розповів експерт зовнішньополітичних досліджень Сергій Пархоменко. Він давно помітив невідповідність сум, які потрапляють до Царьова від кремлівських координаторів, і сум, які видають безпосередньо бойовикам з так званого “ополчення”.

 

“Люди воюють за тисячу гривень. Хоча Царьов в Москві пояснював, що повинна бути тисяча доларів на день”, – каже експерт. Порядок інших цифр також вражає. Зовнішня реклама “ДНР” і “ЛНР” потягнула на $500 тисяч. На створення інформаційних приводів для ЗМІ виділено $300 тисяч. Розробка ідеологічної основи для сепаратистів коштувала $25 тисяч. На військову форму і амуніцію для бойовиків Царьов просив по $1,5 тисячі за кожного.

 

Однак найприголомшливіша стаття витрат – це допомога сім’ям загиблих. Пархоменко запевняє, що керівникам квазідержавних утворень на території Донбасу вигідні смерті тих, хто повірив їх демагогії і взявся за зброю. Можливо, цим і пояснюються накази про безглузді і криваві штурми донецького аеропорту, в яких загинули вже сотні, якщо не тисячі бойовиків.

 

“Якщо бойовика вбивають – це додаткова можливість вкрасти ту суму, яка була прописана на забезпечення бойовиків. Керівникам «ДНР» і «ЛНР»  вигідно, щоб більше бойовиків були вбиті на Донбасі”, – вважає експерт. Поки цей план втілюється в життя, сам Царьов оселився в престижному районі Москви, їздить на розкішному джипі Porsche і оплатив дітям навчання в Лондоні.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: