Олег Барна кличе депутатів відвідати Київський військовий госпіталь

Опубліковано:
7 Листопада, 2014 о 14:32

 

Обраний на Тернопіллі до Верховної Ради учасник АТО Олег Барна пропонує новообраним народним депутатам перед складанням присяги відвідати поранених у Київському центральному військовому госпіталі.



 

«Також я пропоную, щоб народні депутати зустрілися з родинами загиблих в АТО воїнів. Ми й на хвилину не маємо права забути, завдяки кому нас найняли до влади і якою має бути мета нашої діяльності – побудова нової України, за яку віддали свої життя кращі сини нашого народу», – наголосив він на брифінгу в Українському кризовому центрі.

 

Олег Барна також звернувся до предстоятелів усіх українських церков із пропозицією підтримати молитвою наших військових, «які тримають оборону  країни».

 

Він також в черговий раз наголосив на неприпустимості квотного принципу формування нового уряду.

 

«В уряді не повинно бути жодної людини, яка б мала на меті власне збагачення. Там потрібні порядні професіонали і  патріоти», – вважає він.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: