Оголосили переможців літературного конкурсу «Коронація слова»: автори з Тернопільщини у номінантах

Опубліковано:
25 Липня, 2024 о 15:09

21 липня озвучили імена лауреатів у номінації «Романи 2023». Приємно, що серед номінантів є й жителі Тернопільщини.

Повідомляє Свобода.



«Здобуття відзнак у Міжнародному літературному конкурсі «Коронація слова» – це вже традиція нашої родини. Цьогоріч відзначено рукопис моєї мами «Золоті верби ростуть…» як найкращий твір про кохання (спецвідзнака від учасниць Львівського жіночого літературного клубу). Вітаю, люблю і пишаюся!» – так у соціальній мережі привітала маму Світлану минулорічна номінантка літературного конкурсу, аспірантка кафедри загального мовознавства і слов’янських мов Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка Юліана Нестерович з Гусятина. Торік вона отримала спецвідзнаку від Київського національного університету ім. Т.Шевченка за найкращий патріотичний твір – роман «Казка про Червоного Змія». 

Окрім Світлани Нестерович, спецвідзнаку від учасниць Львівського жіночого літературного клубу за найкращий твір про кохання отримала Марія Лішнянська з Козови за твір «Збатожені дощами», а фіналістом конкурсу став Володимир Пастух із смт Товсте за твір  «Сильна кров».

Світлана Нестерович.
Марія Лішнянська.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коронація слова
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: