Одяг неймовірної краси фотографує тернополянка Ірина Скоробогата (Фото)

Опубліковано:
16 Червня, 2016 о 17:23

Молодий фотограф з Тернополя Ірина Скоробогата демонструє людям альтернативу безликій синтетиці в одязі, яка заполонила торгові центри. На фотозйомку до Львова її запросили відомий дизайнер Оксана Сокол і модель Маргарита Друзь. Тернополянка зафіксувала розкішне жіноче вбрання, виготовлене лише з природних матеріалів: вовни, льону, шерсті. Сайт pro.te.ua представляє роботи і враження Ірини Скоробогатої.

 



Цей одяг дає можливість бути ближчим до природи. І однозначно корисніший для шкіри. У цім вбранні природа – у натуральних тканинах і кольорах. А ще етностиль завжди виглядає колоритно, яскраво і багато. Помагає творити свій неповторний світ. Розповідає про нас без слів.

 

Фотозйомка мене надихнула. Вкотре переконалася, що у світ варто нести красу і добро. Багатьом для гармонійного емоційного стану потрібна зовнішня підтримка. Тому жінки хочуть мати гарний якісний одяг, яскраві аксесуари. Потребують цього, щоб відчувати себе більш бажаними, молодими, привабливими.

 

Етноодяг   Етноодяг

 

Утвердилася в думці, що потрібно якнайменше синтетики. Зрозуміла, що іноді краще одяг собі шити.  Шукаєш і купуєш речі нібито модних брендів, які часто не радують  якісними тканинами і фасонами. Ще й не пасують різним типам тілобудови. Цікавіше перевтілитися самому у дизайнера, стиліста. Порадитися з кравчинею, пошити те, що відображатиме внутрішній світ і буде зручним саме для вашого способу життя.

 

Етноодяг   Етноодяг

 

Добре, коли жінка має фінансові ресурси для турботи про себе. Якщо грошей нема, то слухаючи свій організм, працюючи зі своїм емоційним станом,  можна досягти ще кращих результатів, ніж з допомогою дорогої косметики. Хороший помічник – природа. Чим ми ближчі до неї, тим більше у нас всередині життя. Натуральна їжа, одяг, якісна вода, засоби догляду за шкірою з дарів природи, прогулянки біля дерев, водойм – це оздоровлює і позитивно впливає на зовнішній вигляд.

 

Етноодяг   Етноодяг

 

Щоб бути гарною, багато рис жінці можна виховати в собі самій.  Наприклад, вміння радіти. Щаслива, умиротворена добротою людина, не спотворена заздрістю, сумом за минулим – буде красивою. Хто порівнює себе і своє життя з внутрішніми відчуттями, а не тенденціями соціуму – буде гармонійним і красивим. А якщо на душі злість, ревнощі, біль, смуток – зовнішні атрибути зможуть  прикрасити  лише на короткий термін.

 

Дизайнер Оксана Сокол і модель Маргарита ДрузьДизайнер Оксана Сокол і модель Маргарита Друзь

 

Але для краси від природи недостатньо деяких речей. Можемо говорити про красу, як про фізичну бадьорість. А для цього  добре вміти планувати свій час так, щоб розвантажуватися фізично та емоційно. Це масажі, фізкультура, грамотний шопінг (щоб мати речі, які не спотворюють тіло, а прикрашають), косметичні процедури. А ще – книги, творчість, відкриття своїх талантів, навіть маленьких.  Також не потрібно боятися творити самих себе, тобто вміти обирати, що найкраще та найкорисніше саме тобі для здорового, чистого життя.

 

Алергії на квітучих і гарних жінок не маю. Є естетична насолода від споглядання краси. І чим більше років такій квітучій жінці, тим більше захоплення. Якщо вона зберегла струнку фігуру не піддаючись страстям об’їдання, займається фізкультурою, перемагає лінь та апатію до життя, дозволяє собі мріяти і творити – це приклад для наслідування.

 

Наталя Лазука

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: