Одіозного полковника Василя Мокрицького звільнили з посади

Опубліковано:
19 Жовтня, 2016 о 22:13

Одіозного полковника Василя Мокрицького звільнили з посади керівника департаменту по боротьбі з економічною злочинністю Головного управління Національної поліції в Тернопільській області. Наказав про його звільнення уже оприлюднили на сайті поліції Тернопільщини.

Нагадаємо, Мокрицького називають «покровителем валютчиків», бо вважають, що саме за його «доброї волі» у Тернополі й процвітав чорний валютний ринок.



Як ми уже раніше писали, саме Василь Мокрицький завдяки своїм маєткам, які не відповідають його доходам, здобув собі сумну славу.

Ніби-то через захворювання, Василь Мокрицький уникнув переатестації, а співбесіду з атестаційною комісією він кілька разів просто проігнорував, просто не прийшовши, також ніби-то через проблеми зі здоров’ям, хоча у довідці, яку Мокрицький надав  комісії, діагнозу вказано не було.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: