Очільник міста проконтролював роботу по ремонту двору на вулиці Протасевича

Опубліковано:
15 Червня, 2016 о 13:23

Міський голова Сергій Надал оглянув стан капітального ремонту двору на вул. Протасевича, 22. Комунальники уже провели підготовчі роботи до асфальтування прибудинкової території та облаштування тротуарів бруківкою.

 



Оскільки цей двір є проїзним, мешканці звернулись із проханням облаштувати після ремонту обмежувачі руху, їхнє прохання буде розглянуте фахівцями управління ЖКГ.

 

– Це є дуже великий об’єкт тому що потрібно ремонтувати починаючи від заїзду, проїзду між будинками та саму прибудинкову територію. Тому ремонт розділений на черги. Наразі ведеться ремонт першої черги, це пішохідна ділянка поруч з під’їздами, обмостка навколо будинку і сама прибудинкова територія. Після завершення цього об’єкту перейдемо до капітального ремонту заїзду міжквартального проїзду. Проект ремонту погоджений з мешканцями. Зараз роботу по ремонту цього об’єкту ведуть комунальні служби, – коментує Сергій Надал.

 

Загалом, у Тернополі уже завершено капітальний ремонт 17-ти прибудинкових територій, ще у 10 дворах триває ремонт. Також тривають ремонти дахів, тротуарів, доріг, міжквартальних проїздів, скверів та бульварів.

 

Цього року на ремонт житлового фонду із міського бюджету передбачено майже 50 мільйонів гривень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: