Очікують понад 100 стронгменів: у Тернополі проведуть захід «Звитяга Нескорених»

Опубліковано:
12 Червня, 2024 о 19:12
Очікують понад 100 стронгменів: у Тернополі проведуть захід «Звитяга Нескорених»
Змагання «Звитяга Нескорених». Фото від організаторів.

У Тернополі 16 червня відбудеться комплексний спортивно-масовий захід для ветеранів війни та учасників бойових дій під назвою «Звитяга нескорених».

Основні змагання відбудуться з 12:00 по 18:00, зокрема з пауерліфтингу, веслування на тренажері, ривка гирі, аеробайку.



Цей захід – важливий крок у поверненні ветеранів війни до цивільного життя, допомагаючи їм фізично та ментально. Спорт допомагає швидше адаптуватися та повертатися до суспільного життя з новими навичками та досвідом, мотивуючи на нові звершення.

Спортивний захід проводить МХП спільно з Федерація стронгмену України у межах програми підтримки військових та ветеранів «МХП Поруч».

Таймінг заходу:

11:00 – початок реєстрації учасників змагань;

12:30 – брифінг;

13:00 – урочисте відкриття змагань;

13:30-16:30 – хід змагань;

16:30 – нагородження.

Локація: центральний причал теплоходів.

Довідка:

З 24 лютого 2022-го понад 3000 співробітників МХП стали до лав ЗСУ. У компанії вже більше 10% працівників з військовим досвідом. Тож у травні 2023 року запустили програму «‌‎МХП Поруч» для підтримки військових, ветеранів та їхніх родин. Зараз у фокусі цієї програми — підтримка розвитку реабілітаційних центрів, підприємництва серед ветеранів, ветеранських просторів та ком’юніті.

Тому підтримали проведення змагання «Звитяга Нескорених» у Тернополі, які сприяють соціальній адаптації ветеранів бойових дій. Цей спортивний захід – це не про виконання нормативи, медалі та нагородження, а про підтримку, пошук однодумців, командний дух. Спорт допомагає швидше повернутися до цивільного життя з новими навичками та досвідом, мотивує на нові звершення.

Змагання «Звитяга Нескорених» проходять в Україні декілька років, і вже відбулись у багатьох містах України. У Тернополі вони проводяться вперше. Кожен раз це дуже видовищна, життєствердна та патріотична подія. Ось як змагання проходили в Дніпрі і Івано-Франківську.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #МХП
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: