TERNOPIL’YA. Таку назву має оновлений веб-портал – ресурсна база, яка відображатиме усі новини у галузі туристичного бізнесу і рекреації краю. «Управління розвитку туристичної інфраструктури завжди мало свій сайт з напрацьованою базою даних, проте враховуючи вимоги часу, розвинуту систему інтернет-технологій ми розробили туристичний веб-портал області, що охопить всі події в галузі туризму», – зазначає начальник управління розвитку туристичної інфраструктури департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму Назар Яворський.

 



Окрім новин та анонсів, на сайті є інтерактивна карта для туристів, які планують поїздки по області. Розділи містять інформацію про привабливі туристичні об’єкти та визначні місця, а також про готелі, ресторанні комплекси, заповідники і природні парки, музеї, туристичні послуги. Крім того,  на сайті безкоштовно розміщувати інформацію можуть власники готелів, сільських зелених садиб, ресторанних закладів Тернопільщини. Офіційна адреса сайту TERNOPIL’YA ternotour.com.ua.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: