Обікрали Теребовлянське віділення «Нової пошти» (Відео)

Опубліковано:
7 Жовтня, 2016 о 09:13

Металеві решітки на вікнах і камери відеоспостереження не завадили злодієві проникнути у відділення «Нової пошти». Крім того, об’єкт під охороною приватної фірми. Зловмиснику вистачило і трьох хвилин, щоб вкрасти гроші і втекти.  Крадіжка трапилась вніч з 4 на 5 жовтня близько третьої години. Зникло понад 60 тисяч гривень.  

 



Невідомий проник всередину приміщення, зламавши решітку та віджавши металопластикове вікно. Ломом виламав замок у сейфі, що був вмонтований у прилавок і забрав звідти гроші. Сигналізація спрацювала, однак, коли на місце приїхали працівники приватної охоронної фірми, грабіжник утік. Проте його зафіксувала камера спостереження. Очевидно, злодій добре підготувався, бо одягнув маску, кашкет і рукавиці. На вигляд він середньої статури у камуфльованому військовому кітелі, такій же жилетці, у джинсах та берцах. Правоохоронці просять повідомляти усіх, хто бачив схожого чоловіка.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Айдарівця» з Борщова підозрюють у вбивстві?

 

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: