Пенсіонерку з Микулинець обікрали жебрачки. Жінка втратила 40 тисяч грвиень. Найприкріше, що жінка сама впустила до хати шахрайок. 

 



Коли двоє жінок подзвонили в двері квартири пенсіонерки і попросили води, щоб запити ліки, господиня не запідозрила нічого лихого. Та й гріх не дати напитись, навіть, якщо це незнайомі люди. Довірливістю жінки і скористались аферистки. Зайшовши всередину, почали розмову з пенсіонеркою. Допоки двоє заговорювали їй зуби на кухні, до помешкання увійшла третя і знайшла сховок із заощадженнями. 

 

Злодійок сполохала сусідка і вони поспішили піти. 5,5 тисяч гривень, 800 доларів, золоту обручку та старовинний золотий годинник забрали аферистки. Збитки потерпіла оцінила у 40 тисяч гривень. Поліцейськц стверджують, що тут не обійшлось без так званого, «циганського гіпнозу». Адже пенсіонерка навіть не змогла описати зловмисниць. Їх розшукують, а краян прость не довіряти та не впускати до помешкання незнайомих осіб.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: