Обід без клопоту всього за півгодини: пухкі ліниві вареники з сиром і картоплею
Забудьте про складні рецепти! Спробуйте приготувати ліниві вареники з сиром і картоплею. Вони готуються без борошна, виходять неймовірно ніжними, легкими як пух. Ця смачна і ситна страва готується всього за 30 хвилин.
Інгредієнти
- 500 г кисломолочного сиру.
- 150 г картоплі.
- 4 яйця.
- 20 г мелених сухарів.
- 30 г олії.
- 30 г вершкового масла.
- 40 г картопляного крохмалю.
- Сіль за смаком.
Приготування
- Спочатку відваріть картоплю в шкірці до готовності. Потім очистіть її та перетворіть на пюре.
- У великій мисці з’єднайте картопляне пюре з кисломолочним сиром, ретельно перемішуючи, щоб отримати однорідну суміш. Додайте сіль за смаком.
- В окремій ємності збийте жовтки з розтопленим маслом, після чого додайте їх до картопляно-сирної маси.
- Окремо збийте білки до утворення стійкої піни, обережно введіть їх у тісто, зберігаючи його легкість.
- Поступово додавайте картопляний крохмаль, ретельно перемішуючи до однорідної консистенції.
- Викладіть тісто на посипану борошном поверхню. Сформуйте невеликі кульки, злегка натискаючи посередині, щоб утворити заглиблення.
- Закип’ятіть підсолену воду в каструлі. Обережно занурте кульки у воду та варіть, доки вони не спливуть на поверхню — це буде ознакою їх готовності.
- Вийміть вареники з води, подавайте, поливши розтопленим маслом із додаванням підсмажених панірувальних сухарів.
Смачного!
Останні новини:
- П’яний тернополянин врізався в чуже авто і намагався відкупитись від патрульних тисячею гривень
- Варикоз – це хвороба, котру не можна ігнорувати, – лікар-флеболог з Тернополя Орест Мельник
- Монографія “Тернопільщина у філателії” здобула золоту медаль на міжнародному конкурсі в Чехії
- Поліція затримала трьох жителів Підгаєччини причетних до наркоторгівлі