Лізингові аферисти – новий вид шахрайства на Тернопільщині. Зловмисники продають автівки нібито за зниженою ціною. Однак, в результаті його вартість покупцю обходиться значно вищою, ніж в офіційному прайсі.

 



Спершу клієнтів переконують, що лізингова компанія є офіційним партнером офіційного дилерського центру, що є неправдою. При укладенні договору покупця зобов’язують внести частину грошових коштів в якості авансу або ж першого внеску в сумі 30-40 відсотків від вартості автомобіля. В результаті, немає ніяких гарантій, покупку доставлять у визначений термін або взагалі за заявленою ціною. Працівники управління захисту економіки в області припинили діяльність лізингової компанії ТОВ “Делюкс-Авто”. Ошукані краяни втратили більше мільйона гривень, повіривши менеджерам фірми.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 22-річна тернополянка “виграла” автомобіль

 

Вона працювала в центрі Тернополя.  Злочинна група складалася з чотирьох осіб. Клієнтів заманювали через оголошення на сайтах “Авто-Ріа” та “Делюкс-Авто”. Покупців вабила ціна автівок, набагато нижча ринкової. Люди сплачували внески, і в результаті залишалися ні з чим.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: