Незареєстрована зброя і вбитий кабан. Правоохоронці затримали двох підприємців

Опубліковано:
2 Вересня, 2016 о 20:13

Кримінальне провадження розпочали поліцейські проти 43-річного підприємця, жителя Білої Тернопільського району. Відповість перед Законом чоловік за незаконне поводження зі зброєю.

 



Патрульні зупинили чоловіка на дорозі Тернопіль-Львів поблизу села Озерна. На автівці «ISUZU TROOPER» він порушив правила дорожнього руху. У нього виявили зрою. Чоловік недарма намагався викинути зброю на узбіччя – пістолет виявився незареєстрованим, а магазин був споряджений патронами. Згодом під час огляду позашляховика правоохоронці виявили тушу дикого кабана та мисливську рушницю-карабін.

 

В салоні автівки перебував ще один підприємець з Білої, і теж озброєний. У нього знайшли мисливську рушницю-карабін марки «SAUER-303», щоправда, зареєстрована. Однак цей чоловік виявився браконьєром. Адже сезон полювання ще не відкритий. Під час розтину дикого кабана було вилучено кулювід нарізної мисливської зброї. Не допомогли виправдання, мовляв, звіра вбили, коли вибіг на дорогу. Збитки від вбитої тварини встановила екологічна інспекція. Їх оцінили в майже десять тисяч гривень.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: