Невідомий з Луганщини “замінував” ВАТ «Тернопільобленерго»

Опубліковано:
20 Листопада, 2014

Повідомлення про замінування адміністративної будівлі акціонерного товариства «Обленерго», що за адресою вулиця Енергетична, 2, надійшло близько дванадцятої години на телефон диспетчерської служби. Вже звідти про анонімний дзвінок попередили управління Служби безпеки України в області та чергову частину міського відділу внутрішніх справ.

 

Правоохоронці разом з іншими екстреними службами виїхали на місце події.

З приміщення ВАТ «Обленерго» евакуювали майже двісті співробітників, а чотирьохповерхову будівлю ретельно оглянули працівники вибухо-технічної служби НДЕКЦ.

Повідомлення виявилося неправдивим.

 

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 259 ККУ (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Правоохоронці також проводять оперативно-розшукові заходи з метою встановлення особи, яка повідомила про замінування.

 

За попередньою інформацією, невідомий, який повідомив про закладення вибухового пристрою на момент здійснення дзвінка перебував в районі Ісакіївського водосховища, що на Луганщині.

До слова, сьогодні це вже другий подібний випадок. Напередодні невідома особа повідомляла про замінування приміщення центрального відділення «Укрпошти», що на вулиці Чорновола. Інформація теж не підтвердилася.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #замінував, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #обленерго, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: