Невідомі особи пограбували автомобіль сина генерального прокурора Юрія Луценка

Опубліковано:
6 Червня, 2016 о 23:25

4 червня вранці було пограбовано невідомими авто сина Юрія Луценка – генерального прокурора України.

 



Як повідомив заступник генпрокурора – головний воєнний прокурор Анатолій Матіос.

 

“Я скажу, напевно, те, за що на мене, напевно, буде зол генеральний прокурор, оскільки це є непублічною інформацією, але я сьогодні черговий по Генеральній прокуратурі. Так ось: мене сьогодні розбудили в результаті того, що під будинком було розбите скло в автомобілі і були вкрадені речі з автомобіля сина генерального прокурора Юрія Віталійовича Луценка. Це було сьогодні вранці”, – повідомив заступник Луценка.

 

Водночас військовий прокурор не оприлюднив інформації, в якого з синів глави ГПУ – Віталія чи Олександра Луценко, – було вкрадено речі з авто, також Матіос не повідомив деталей інциденту.

 

Політолог Руслан Бортник переконаний, що новоспечений генпрокурор Юрій Луценко не посадить Ріната Ахметова чи Бориса Колєснікова за ґрати, оскільки, перебуваючи на посту міністра внутрішніх справ, він вже одного разу “обпікся” таким чином, і це обернулося для нього репутаційними втратами. Тепер, на думку політолога, Луценко візьметься за тих корупціонерів і зрадників, які втекли з України за кордон.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: