Невідома хвороба «косить» тернопільських правоохоронців від переатестації

Опубліковано:
4 Жовтня, 2016 о 20:43
Тернопільські активісти вважають, що поліцейський Василь Мокрицький «косить» від проходження атестації. Про це повідомляють активісти  ВО «Автомайдан»у себе на сторінці у «Фейсбуці»:

 



«Невідома хвороба, яка масово «косить» корупціонерів в погонах

 

 В черговий раз, перед проходженням атестації відомий місцевий «ресторатор» в погонах – Мокрицький В.Є. знайшов шлях її уникнення. Сьогодні він, як і його колега – начальник УЗЕ зі Львова, подали комісіям медичну довідку, видану Територіальним медичним об’єднанням Міністерства внутрішніх справ України по Тернопільській області (даний медичний заклад підпорядковується, безпосередньо, начальнику Головного управління Національної поліції) про те, що вони знаходяться на амбулаторному лікуванні.

 

 Така довідка (яка не містить жодних конкретних даних про стан пацієнта, термін лікування хворого та його діагноз), вважається законною причиною для неявки в назначений час для проходження атестації, тому, враховуючи вище викладене, можна сміливо допустити, що даний медичний заклад допомагає перевертням в погонах залишитись на звичних (для них вкрай прибуткових) робочих місцях.

 

 04.10.2016 Центральна атестаційна комісія звернулась у відділ кадрового забезпечення ГУ НП в Тернопільській області з вимогою надати оригінал медичної довідки Мокрицького щодо його перебування на амбулаторному лікуванні в даній клініці, так як попередньо представлений папірець не може звільнити Мокрицького від проходження атестації, особливо врахувавши його низькі бали при тестуванні», – йдеться у повідомленні.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: