Несподіваний і вкрай необхідний подарунок отримала багатодітна сім’я священика з Соборного

Опубліковано:
20 Червня, 2016 о 21:23

Несподіваний і, головне, вкрай необхідний подарунок напередодні свята Трійці отримала багатодітна сім’я великої родини священика Івана Гавліча та дружини Ольги, а саме – добротну нову пральну машинку.

 



У селі Соборному (тоді ще Жовтневому) у Тернопільському районі, це був перший дитячий будинок сімейного типу. Тут знайшли притулок п’ятеро дітей, які швидко зріднилися з рідними дітьми родини Гавлічів. Добру справу для цієї родини вирішили зробити декілька сімей, які мешкають у  Тернопільському районі та Тернополі. До них приєдналась також Сарміте Баумане, яка живе в Латвії і дуже вболіває за Україну.

 

До слова. Сім’я надзвичайно товариська і працьовита. А що це саме так, можна побачити на цих світлинах: акуратно доглянуте подвір’я, на якому власноруч створене і викладене камінчиками невеличке озерце, розкішні трояндові кущі.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: