Нещодавно правоохоронці скерували до суду кримінальне провадження щодо неповнолітнього жителя села Долина Теребовлянського району. Проте хлопчину це не зупинило – він знову вчинив крадіжку. Цього разу 17-річний пробрався до будинку, в який рідко навідуються. Розбив вікно та вкрав електропилу. Хлопець раніше судимий, не має родичів. На поруки його взяли педагоги Буданівського ліцею, де навчається. Проте, як виявилось, підліток невиправний і перевихованню не піддається.

 



Ще одна крадіжка, здійснена неповнолітнім, трапилась у Шумському районі. 16-річний житель села Піщатинці обікрав сусіда. Скористався, що той живе у Тернополі, а в село лише навідується. Тому проник у приміщення та вкрав дороге рибальське приладдя. Сподівався вигідно його продати. Але не встиг. Підліток із неблагополучної родини і теж у свої юні роки вже мав проблеми із Законом.  

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: