Найсмачніше м’ясо мариноване в квасі: рецепт серпня
Плануєте відпочинок на природі? Збережіть собі рецепт найсмачнішого м’яса, маринованого в квасі «Опілля Домашній».
Для маринаду нам знадобиться:
- Свинина – 1 кг
- Цибуля 2-3 шт
- Спеції: паприка копчена, гірчиця, томати копчені, розмарин, базилік, коріандр, цибуля, перець чилі, часник
- Олія – 50 мл
- Квас «Опілля Домашній» – 300 мл
- Сіль – за смаком.
Приготування:
- Нарізаємо мʼясо шматками товщиною 1,5 см (як на стейки).
- До мʼяса додаємо порізану цибулю, олію, спеції та сіль.
- Заливаємо квасом та добре перемішуємо.
- Залишаємо маринуватися від 8 до 24 год.
- Смажимо м’ясо на вогні та насолоджуємось.
Смачного!
Останні новини:
- На Тернопільщині оштрафували лікарку, яка продавала довідки ВЛК
- Історикиня та краєзнавиця Тетяна Федорів розповіла про всесвітньовідому письменницю, яка народилась в Збаражі
- Молодий водій з Тернопільщини потрапив у ДТП, де загинув чоловік
- У Тернополі працює Парк ліхтарів: світлові фігури просто неба