Плануєте відпочинок на природі? Збережіть собі рецепт найсмачнішого м’яса, маринованого в квасі «Опілля Домашній».
Для маринаду нам знадобиться:
Перегляньте також:
- Оксамитовий грибний суп що зігріє вас у холодну пору
- Пісний рецепт пончиків з повидлом які потішать вас своїм смаком
- Свинина – 1 кг
- Цибуля 2-3 шт
- Спеції: паприка копчена, гірчиця, томати копчені, розмарин, базилік, коріандр, цибуля, перець чилі, часник
- Олія – 50 мл
- Квас «Опілля Домашній» – 300 мл
- Сіль – за смаком.
Приготування:
- Нарізаємо мʼясо шматками товщиною 1,5 см (як на стейки).
- До мʼяса додаємо порізану цибулю, олію, спеції та сіль.
- Заливаємо квасом та добре перемішуємо.
- Залишаємо маринуватися від 8 до 24 год.
- Смажимо м’ясо на вогні та насолоджуємось.
Смачного!