Наступної весни Росія може зникнути з геополітичної карти світу, – Ігор Гіркін

Опубліковано:
15 Грудня, 2014 о 11:50

Час сьогодні грає на руку Україні, а ситуація розвивається так, що в найближчій перспективі   Російська  Федерація зазнає краху. Таку заяву зробив один з лідерів терористів «ДНР» Ігор Гіркін, повідомляють Патріоти України.

 



«Час працює на укрів. Поки Верховний (президент РФ Володимир Путін – ред.)    перебуває  в нескінченному очікуванні «мирного врегулювання», вони шаленими темпами відновлюють армію, довершують зомбування населення і з радісною надією спостерігають за діяльністю 5-ї колони в оточенні самого Верховного. План ясний, як скельце: протягом зими підготувати і доозброїти армію, кількісно і якісно її підсилити настільки, щоб ніякі «відпускники» не могли змінити баланс на полі бою. За цю ж зиму санкції повинні серйозно підірвати готовність російської громадськості «захищати русский мир», особливо ж – вірнопідданство нашого чиновництв », – переконаний Гиркин.

 

В результаті на переконання терориста, вже цієї весни Путіна чекає ненависть   мешканців Донбасу, розгром бойовиків на сході і розчарування з боку патріотично налаштованих російських сил.«У цих умовах ми переходимо до пункту 7 – в  «третій грабель» (як я їх називаю) – Росія буде змушена знову безальтернативно вибирати – воювати всерйоз чи здати «Новоросію» остаточно і безповоротно («перші граблі» ми пройшли навесні,«другі »- в серпні-вересні – «отримавши по лобі» на них куди серйозніше, ніж могли б отримати в квітні-травні-червні – але з гранично убогим результатом). Навесні, наступаючи на «треті», Росія або «зламається», або вмиється кров’ю. При першому варіанті ми відразу підійдемо до «граблів № 4″ – вже в Криму – з тими ж альтернативами. Та й «московський майдан» замаячіє на горизонті в повну силу», – додав він.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: