Наступного тижня водіям потрібно бути уважнішими на дорозі

Опубліковано:
21 Листопада, 2015 о 18:24

На території Тернопільської області з наступного тижня метеорологи прогнозують туманну погоду. Тому, водіям авто варто бути значно обережнішими на дорогах. 

 



Дощова та хмарна погода ще протримається кілька днів. З наступного тижня буде більш ясно, проте можливі заморозки і сніг. Температура повітря на Тернопільщині матиме тенденцію до зниження. Заморозки жителі області відчують з наступного тижня.

 

Покищо прогнозують постійний дощ. Зокрема у районах «Найближчими днями в районі та в місті Кременець передбачається хмарна погода з проясненнями. Можливі невеликі дощі. Вітер західний 8 – 12 метрів за секунду. Вранці та вдень можливі пориви вітру. Температура повітря вночі 3 – 6 градусів тепла, вдень 9 – 12 градусів тепла. Через туман можливе часткове погіршення видимості, особливо вранці», – повідомляють у гідрометеоцентрі. Метеорологи кажуть, що наступає зимова фаза. Тож далі передбачають похолодання.

 

Тим, хто сідатиме за кермо радять взяти до уваги прогноз погоди. Адже туман може збільшити кількість аварій на дорогах області. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: