Народний артист з Тернопільщини отримав вчене звання

Опубліковано:
29 Травня, 2024 о 21:15
Народний артист з Тернопільщини отримав вчене звання
Атестат доцента вручає Станіслав Ніколаєнко. Фото зі сторінки Романа Рудого в мережі

У Національному університеті біоресурсів і природокористування України (НУБІП) відбулася урочиста подія. Науковцю, композитору та виконавцю з Тернопільщини Роману Рудому присвоїли вчене звання доцента.

Атестат урочисто вручив ректор НУБІП Станіслав Ніколаєнко.



Довідка: 

Роман Рудий присвятив свою кар’єру ґрунтовним дослідженням у галузі культурології. Його наукові праці, публікації та участь у численних конференціях принесли вагомі результати та визнання колег. Проте, справжньої популярності Роман Рудий досяг саме через свою творчу діяльність. Окрім наукової діяльності, Роман Рудий також відомий як талановитий музикант, співак та композитор. Народившись у селі Струсові на Тернопільщині, він здобув музичну освіту та довгий час працював викладачем, керівником хорових колективів та організатором культурних заходів. Його творчий доробок налічує близько 60 авторських пісень та 350 аранжувань різножанрових музичних творів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Ровесник
Теги: #артист, #звання, #роман рудий
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: