Народна депутатка з Тернополя Людмила Марченко відверто похизувалася закриттям справи

Опубліковано:
25 Травня, 2024 о 10:02
Народна депутатка з Тернополя Людмила Марченко відверто похизувалася закриттям справи
Марченко викидає кошти за паркан. Фото з мережі

Нaрoднa депутaткa, якa спільнo зі свoєю пoмічницею зa грoшoву винaгoрoду oбіцялa грoмaдянaм зaбезпечити прийняття упoвнoвaженим oсoбaми oблaснoї військoвoї aдміністрaції рішення прo дoзвіл нa виїзд зa межі Укрaїни, a тaкoж внесення відпoвідних відoмoстей дo Інфoрмaційнoї системи «Шлях» під oдним із oстaнніх дoписів у сoцмережі різкo відпoвілa підписниці, відвертo пoхизувaвшись зaкриттям спрaви.

– Сьoгoдні все булo спoкійнo, блoкувaння трибун не булo. Активнa зaкoнoтвoрчa рoбoтa й дискусії були, – нaписaлa депутaткa нa oсoбистій стoрінці у Фейсбуці. Йшлoся прo ухвaлення рішень Рaдoю віднoснo кількoх зaкoнoпрoєктів.

Скрін із сторінки Марченко у соцмережі

Під дописом підписниця, журналістка Олена Кирилів, запитала депутатку: «як не соромно писати про законотворчу роботу після того, як викидали долари через огорожу будинку? Чи вже закрили?»



На що Людмила Марченко відповіла: «Розслідування закрили. Паркан стоїть. І вам гарного дня!». Згодом Марченко видалила жінку з числа підписниць.

Скріншот зі сторінки Людмили Марченко

Журналістка розповіла про інцидент в мережі

– Я вкрай рідко ділюся тут своїми думками. Але сьогодні чомусь захотілося, – продовжила Олена Кирилів. – Була я підписана на депутатку Людмилу Марченко. Ту легендарну, яка незаконно і за великі гроші відправляла з помічницею чоловіків за кордон, і феєрично викидала долари через огорожу свого будинку перед затриманням. І от останнім часом вона дуже пожвавилася в ФБ, почала писати пости про законотворчу діяльність, засідання ВР, свою працю на благо громадян України.

Я не втрималася і запитала в коментарі, чи їй не соромно. А вона чомусь мене заблокувала. От і весь секрет, чому в неї лиш вдячні коментарі в соцмережах.

Тепер запитання до вас, друзі. Вас не дратує ця показова безкарність за злочини? І злочини цілком очевидні.

І, до речі, звідки взялася ця депутатка? Мені завжди було цікаво. Можливо, хтось просвітить. Бо за багато років у журналістиці знаю всіх місцевих політиків, а ця пані якось зʼявилася нізвідки і одразу в Верховну Раду.

Скріншот зі сторінки Олени Кирилів

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Голос
Теги: #марченко, #нардепка, #хабар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Василь Тракало
09:43, 6 Червня, 2024

До професійного свята. Інтерв’ю з головою Тернопільської обласної організації НСЖУ Василем Тракалом

Блоги

ТОП новини тернопільщини: