Нардепка з Тернопільщини Марченко поширює брехливу інформацію про закриття справи щодо неї, – ЦПК

Опубліковано:
29 Травня, 2024 о 08:15
Нардепка з Тернопільщини Марченко поширює брехливу інформацію про закриття справи щодо неї, – ЦПК
Людмила Марченко. Фото з відкритих джерел.

Народна депутатка з Тернопільщини Людмили Марченко поширює неправдиву інформацію про закриття справи щодо ймовірного отримання нею хабаря. У ЦПК спростували.

Про це повідомили у Центрі протидії корупції.



Народна депутатка від партії Слуга Народу Людмила Марченко повідомила у Facebook, що розслідування справи щодо можливого одержання 11 300 доларів неправомірної вигоди за допомогу з незаконним перетином кордону нібито закрили.

“Розслідування закрили. Паркан стоїть. І вам гарного дня!”, – відповіла в коментарях Марченко.

“Втім, ця інформація не відповідає дійсності. На 6 червня у ВАКС заплановане наступне засідання у цій справі”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що минулого літа НАБУ і САП повідомили Марченко та її помічниці Анастасії Колесник про підозру у зловживанні впливом.

За даними НАБУ, депутатка спільно зі своєю помічницею за гроші обіцяли громадянину допомогти з виїздом за межі України через систему «Шлях». В підсумку той отримав дозвіл на виїзд за кордон як волонтер.

За даним слідства, після того помічниця нардепа зустрілась з чоловіком та отримала другу частину коштів – 2,8 тисяч доларів. Потім ці гроші помічниця передала депутатці, яка намагалась їх викинути через паркан.

Цю епічну спробу заховати кошти зафіксували камери зовнішнього спостереження.

Після викриття у Слузі Народу заявили, що тимчасово зупинили членство Марченко у фракції. Але, за інформацією сайту Верховної Ради, Марченко досі залишається членом фракції СН.

Донька і син нардепа Чайківського з Тернопільщини стали власниками 79 земельних ділянок

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #марченко, #нардепка марченко
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: