Викрасти 4-річну доньку у матері намагався батько разом із двома чоловіками і старшою 14-річною донькою.

 



На автівці ВАЗ 2106 із закритими номерами вони приїхали із Кривого Рогу в село Мирове Шумського району. Там жила колишня дружина одного з них разом з молодшою дитиною і мамою. Туди вона переїхала після розлучення. Серед білого дня чоловік разом зі старшою донькою зайшов до помешкання, заставши дитину з бабусею. 14-річна дівчина взяла молодшу і повела до машини. Коли бабуся намагалася перешкодити, зловмисник порснув їй в обличчя із балончика зі сльозогінним газом.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житель Тернопільщини зрозумів, що коноплю вирощувати вигідніше ніж картоплю

 

Навздогін втікачам кинувся рідний дядько дівчинки. Про викрадення племінниці він повідомив і поліцейських. Ті одразу кинулися в погоню. Навіть на швидкості 120 кілометрів за годину, вузькими вулицями і польовими дорогами, зловмисникам не вдалося втекти. Наздогнали їх на Хмельниччині. А дітей повернули матері. Наразі вирішується питання про притягнення зловмисників до відповідальності. Триває подальше слідство.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: