Надал докерувався: в Тернополі відключили гарячу воду

Опубліковано:
1 Вересня, 2015 о 12:01

Про це говорить вже все місто, а ми прогнозували такий розвиток подій, коли помітили, що щедрий на обіцянки міський голова Сергій Надал “зажав” гарячу воду на День міста, хоча на День незалежності вона таки була, всупереч інснуючому графіку (http://tenews.te.ua/news_all.php?id=7786).

Оправдовуватися чиновники будуть сьогодні і, звісно, в кращих свободівських традиціях, робитимуть винним Уряд України та тернополян, які не платять. Для Сергія Віталійовича постійно винними є ті, що не платять…



Хоча пояснюється все просто: Сергій Надал не хоче перед виборами піднімати тариф, хоча обєктивно газ подорожчав. Грошей перестало вистачати і цілком логічно, що теплу воду відключили.

Хоча ще перед виборами свободівець Сергій Надал обіцяв цілодобове забезпечення мешканців міста гарячою водою. І саме свободівці активно виступали за надання дозволів на встановлення індивідуального опалення, але рішення паном Надалом досі не прийняте.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: