Надал “вмиває руки”

Опубліковано:
30 Жовтня, 2014 о 13:55

Ні для кого не є таємницею те, що міський голова Тернополя Сергій Надал на позачергових парламентських виборах підтримував не своїх побратимів, а новостворену політичну силу “Самопоміч”.

 



Такі мерські маневри виглядають як суцільна зрада “свободівців”, адже кидати своїх в найвідповідальніший момент не личить. Проте Сергій Віталійович знає, що робить і впевнено продовжує, як кажуть в народі, “нагинатись” перед Садовим.

 

Такі дії пов’язані не лише з тим, що у тернопільського та львівського голів, як подейкують, є спільний бізнес, аж ніяк ні. Надал, помахавши ручкою Тягнибоку, гріє місце у команді новоспеченого кумира, щиро сподіваючись на його підтримку на наступних місцевих виборах.

 

Проте, Сергій Віталійович чомусь не подумав про те, що тернополяни не змінять свою думку про дерибана-мера, коли той стане перебіжчиком. Здається нам, що такими діями очільник міста ще більше розізлить не лише народ, але й команду корабля, з якого він втік.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: