Начальник Тернопільської ОВА доручив розслідувати заяви про перешкоди в будівництві реабілітаційного центру

Опубліковано:
12 Вересня, 2024 о 22:20
Начальник Тернопільської ОВА доручив розслідувати заяви про перешкоди в будівництві реабілітаційного центру
Начальник Тернопільської ОВА доручив розслідувати заяви про перешкоди в будівництві реабілітаційного центру

Начальник Тернопільської ОВА В’ячеслав Негода дав доручення начальнику Тернопільської РВА з’ясувати обставини виникнення повідомлення в медіа просторі про те, що провладні структури області перешкоджають будівництву “Медичного реабілітаційного центру “Озернянський”.

За результатами отриманих даних сьогодні очільник області провів оперативну зустріч з керівником Озернянської громади та головним лікарем даного медзакладу.



Голова громади Назар Романів спростував інформацію про будь-які перешкоди зі сторони влади в проведенні робіт. Він зазначив, що громадою виділено 8.5 млн грн для будівництва Центру, де в майбутньому зможуть проходити реабілітацію ветерани.

За результатами зустрічі директорці департаменту охорони здоров’я ТОВА Ользі Ярмоленко було дане доручення спільно з керівництвом громади та головним лікарем Центру перевірити дотримання вимог НСЗУ під час будівництва для подальшого контрактування закладу.

“Налагоджена співпраця дозволить ретельно проаналізувати вимоги Національної служби здоров’я України (НСЗУ) для укладання договорів, що забезпечить належне фінансування та функціонування центру відповідно до стандартів та не буде покладати витрати на утримання установи на громаду”, – сказав В’ячеслав Негода.

Начальник ТОВА підкреслив важливість співпраці між усіма залученими сторонами для успішної реалізації проєкту. Адже турбота про ветеранів – одна з першочергових задач кожної громади та області в цілому.

Ветерани Тернопільщини звинувачують чиновників у блокуванні створення реабілітаційного центру

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #негода, #ОВА
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: