На трьох парафіях УГКЦ Тернополя розпочалися курси «РУАХ» (Фото)

Опубліковано:
3 Жовтня, 2015 о 17:54

«РУАХ» – саме таку назву отримав євангелізаційний курс про РАДІСНЕ, УСПІШНЕ і АКТИВНЕ ХРИСТИЯНСТВО, який стартував цими днями при трьох парафіях УГКЦ Тернополя.

 



Впродовж 8-10 зустрічей розглядатимуться основні питання християнської віри, які допоможуть молодій людині більше дізнатись про Бога, сенс свого життя, знайти відповіді на важливі та хвилюючі запитання.

 

Курс розпочався майже одночасно на парафіях УГКЦ Святої Софії Премудрості Божої, що на масиві «Дружба», святого Архистратига Михаїла, що на масиві «Сонячний», та в Архикатедеральному Соборі. Організаторами заходу є члени молодіжних християнських спільнот спільнот «Бет-Ел» та «Ковчег».

 

На кожній зустрічі відбувається спільна вечеря та молитва, розгляд теми, обговорення в малих групах та весела програма. Організатори запрошують студентську молодь віком 18-25 років, яка бажає дослідити основи християнства, тільки-но починає свій християнський шлях, або ж хоче по-новому пізнати основи віри.

 

У середу, 30 вересня, перша зустріч відбулася при парафії Святої Софії Премудрості Божої, що при педагогічному університеті імені В. Гнатюка. Тут курс розрахований на один семестр, а відбувається він уже вп’яте. Зустрічі відбуваються щосереди, о 19.00. Цікаво, що парафіяни старшого віку щоденно моляться до Святого Духа за молодь парафії та щоби курс був успішним.

 

 

прес-служба архиєпархії

повідомив о. Віталій Козак

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: